söndag 28 april 2013

GULD!!!

I går kväll ringde min gudson och frågade om jag ville komma och titta på hans fotbollslag som skulle spela cup idag. Han pratade på om möjliga startuppställningar och spelsystem. Gruppspelet om tre matcher skulle bara vara en lätt uppvärmning inför slutspelet. Jag hummade lite i luren, jag hade föregående säsonger i baktanke och tänkte att om de lyckades vinna en match så skulle det vara godkänt. Han förtydligade för mig att de hade sitt lag intakt från förra året plus att de hade tränat i konstgräshallen tre gånger i veckan under vintern.

 Första matchen mot Västanvik från Torsby var mycket jämn och slutade 1-1


Sen skruvade de upp tempot i de kommande gruppspelsmatcherna och vann båda för att sen slå ut storfavoriterna Sunne IK i semifinalen. 


Finalen var otroligt jämn mot Mallbackens IF. Ställningen var 1-1 i fulltid och matchen gick till förlängning. Det var precis så spännande som en fotbollsfinal ska vara. Mållöst även i förlängningen och det hela skulle avgöras på straffar. Där gick allt Ämterviks FF's väg, en målvakt som spikade igen och 3 bestämta straffskyttar visade vart skåpet skulle stå! 


Glädjen var total!Här har vi guldgänget, ÄFF's 2004:or.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar